Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα αν ο Τζ.Μπάτον και ο Λ.Χάμιλτον θα έχουν έναν καλό αγώνα όμως το σίγουρο είναι ότι εκτός πίστας θα συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.Ο λόγος είναι μια σειρά διαμαντιών που θα τοποθετηθούν στα τιμόνια των μονοθεσίων και στα κράνη τους.

Η εταιρεία Steinmetz στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την McLaren,στο Grand Prix του Μονακό θα στολίσει τα τιμόνια των δυο οδηγών με διαμάντια και επιπλέον στο κράνος του κάθε οδηγού θα σχηματίζονται με διαμάντια οι χρονιές που αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές.



Σας θυμίζουμε ότι και κατά το παρελθόν είχαν γίνει ανάλογες ενέργειες με το κράνος του Λ.Χάμιλτον το 2008 και του Κ.Ράικονεν το 2005 να στολίζονται με διαμάντια όπως έγινε και την σεζόν 2004 στο μπροστινό μέρος των μονοθεσίων της Jaguar.Βέβαια η τελευταία περίπτωση τελικά στοίχισε στην εταιρεία αφού μετά το τρακάρισμα του Christian Klien ένα από τα διαμάντια εκλάπη.

"Φαίνονται πραγματικά απίστευτα.Ελπίζω να μου φέρουν τύχη όπως το 2008 που νίκησα τον αγώνα",δήλωσε ο Λ.Χάμιλτον.

Ο Τζ.Μπάτον όπως ήταν αναμενόμενο εμφανίστηκε εξίσου εντυπωσιασμένος.
"Το Μονακό είναι ένας από τους πιο αριστοκρατικούς και σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος.Αισθάνομαι τιμή που έχω κερδίσει εδώ.Το να αγωνίζομαι για την McLaren με ένα τιμόνι στολισμένο από διαμάντια με κάνει υπερήφανο."



Add To Facebook Add To Twitter