Η ομάδα της Red Bull διαπίστωσε πως υπάρχει βλάβη στο σασί του μονοθεσίου του Φέτελ.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πρόβλημα αυτό υπήρχε στους αγώνες της Ισπανίας και του Μονακό κάτι που μπορεί να εξηγήσει την κυριαρχία του Γουέμπερ στους τελευταίους δυο αγώνες.
Όπως αποκάλυψε το γερμανικό "Auto Bild Motorsport" η Red Bull με την επιστροφή της στο Milton Keynes εντόπισε πως υπάρχει βλάβη στο σασί του Φέτελ.

"Εντοπίσαμε ένα ελάττωμα στο σασί του Σεμπάστιαν,"επιβεβαίωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ για να συνεχίσει:
"Στον αγώνα της Τουρκίας θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινούριο σασί."

Ο Σ.Φέτελ που έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα δείχνοντας πως θα είναι ο ισχυρός οδηγός της Red Bull, πλέον μοιράζεται την θέση του με τον Μ.Γουέμπερ αφού έχουν τους ίδιους βαθμούς.Ωστόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι σίγουρος πως ο Φέτελ θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στους επόμενους αγώνες.

"Ο Σεμπάστιαν ξεκίνησε την σεζόν εξαιρετικά και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει στον επόμενο αγώνα.Απλά στην Βαρκελώνη και στο Μονακό ο Μαρκ ήταν πιο δυνατός,είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ένιωθε πιο άνετα στο μονοθέσιο.Αντίθετα ο Σεμπάστιαν μας έκανε πολλές φορές παράπονα για την ισορροπία του μονοθεσίου του"



Add To Facebook Add To Twitter