Μπορεί ο Μίκαελ Σουμάχερ να πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη σεζόν όμως σε δηλώσεις του δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τον σημερινό αγώνα.

Ο Σουμάχερ που ξεκίνησε από την έκτη θέση κατάφερε να περάσει τον Μπάτον την στιγμή που ο δεύτερος μπήκε για pit stop και βρέθηκε στην πέμπτη θέση.Από εκείνη την στιγμή και μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν αναγκασμένος να προσπαθεί να παραμείνει μπροστά από τον Μπάτον που σε ορισμένα σημεία της πίστας τον πίεζε ασφυκτικά.Αυτό το κατάφερε και μάλιστα έναν γύρο πριν το τέλος κέρδισε μια θέση επιπλέον μετά την εγκατάλειψη του Χάμιλτον.

"Ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας αν και γνωρίζαμε πως δεν έχουμε ελπίδες για το βάθρο υπό φυσιολογικές συνθήκες.Ακόμα κι έτσι η μάχη μου με τον Μπάτον για την πέμπτη θέση ήταν συναρπαστική και προσπαθούσα να μην του αφήσω περιθώρια για να με προσπεράσει.Ωστόσο το ότι αναγκαζόμουν να αμύνομαι συνεχώς δεν με αφήνει ικανοποιημένο.
Γενικά το ισπανικό Grand Prix δεν μου αφήνει ευχάριστη αίσθηση καθώς η διαφορά μας από τους πρώτους είναι πολύ μεγάλη."Add To Facebook Add To Twitter