Μπορεί τα δυο μονοθέσια της Red Bull να ξεκίνησαν από την πρώτη σειρά εκκίνησης όμως οι σημερινές συνθήκες σε συνδυασμό με την λάθος στρατηγική που ακολούθησαν τους έριξε στην 6η και 8η θέση.

Η ομάδα της Red Bull αποφάσισε στον δεύτερο γύρο να καλέσει τους οδηγούς της στα pits για να βάλλουν ενδιάμεσα ελαστικά μιας και είχε αρχίσει η βροχή.Λίγους γύρους αργότερα αναγκάστηκαν να ξαναμπούν στα pits αυτή τη φορά για να ξαναβάλουν τα σλικ ελαστικά αφού η βροχή είχε ήδη σταματήσει.

Ωστόσο για την κακή σημερινή εμφάνιση δεν έφταιξε μόνο η στρατηγική με τον Μ.Γουέμπερ να παραδέχεται πως το μονοθέσιό του υστερούσε σε ρυθμό.
"Ήταν ένα ενδιαφέρον Grand Prix.Οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες μας δυσκόλεψαν αρκετά αλλά αυτό ισχύει για όλους.Τα πράγματα είναι απλά, δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι σήμερα.Γνωρίζουμε τι έφταιξε και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε."

Την ίδια αίσθηση την είχε και ο Σ.Φέτελ ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν χειρίστηκε σωστά τις συνθήκες.
"Η έκτη θέση δεν είναι άσχημη αλλά βλέποντας τους κύριους ανταγωνιστές μας να τερματίζουν πάνω από εμάς δεν μας αφήνει ευχαριστημένους.Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς και αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις υπάρχουσες συνθήκες."



Add To Facebook Add To Twitter