Ο Λ.Χάμιλτον παραμένει αισιόδοξος για την διεκδίκηση του τίτλου παρά το γεγονός ότι στους πρώτους αγώνες κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μόλις μία φορά.

Ωστόσο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών με 31 πόντους,μόλις 8 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Φ.Μάσα.
"Στους τρεις πρώτους αγώνες θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε περισσότερους βαθμούς αλλά δείξαμε αρκετά αξιόπιστοι και ο ρυθμός μας μπορεί να μας κρατήσει στις πρώτες θέσεις.Αυτό είναι που κρατάμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος",είπε ο Χάμιλτον.

"Πιστεύω η οδήγησή μου είναι καλύτερη από ποτέ.Λατρεύω να οδηγώ αυτό το μονοθέσιο.
Όπως είπα και στους μηχανικούς μου στη Μαλαισία ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άνετα σε ένα μονοθέσιο όσο στην MP4-25.Δεν είναι μόνο ένα καλά ισορροπημένο μονοθέσιο αλλά μπορώ να το πιέσω όσο μπορώ και αντιδρά εξίσου καλά με γεμάτο ή άδειο ρεζερβουάρ.Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να πιέζω μέχρι τα όριά του,όπως ακριβώς μου αρέσει να οδηγώ.
Σίγουρα δεν είναι τέλειο-όπως κανένα άλλο- αλλά αισθάνομαι μια σιγουριά για τους αγώνες που έρχονται."Add To Facebook Add To Twitter