Ο Ross Brawn προειδοποιεί τους αντιπάλους οδηγούς να είναι προσεκτικοί γιατί ο Γερμανός πιλότος σε κάθε αγώνα γίνεται όλο και ταχύτερος.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καταφέρει να συλλέξει μόλις 9 πόντους μέχρι τώρα σε αντίθεση με τον team-mate του Ν.Ρόσμπεργκ που έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα.Ωστόσο η εκτίμηση του Ross Brawn είναι πως ο Σούμι  βελτιώνεται σε κάθε αγώνα.





"Ο Μίκαελ αγώνα με τον αγώνα γίνεται γρηγορότερος αν και στους δυο τελευταίους αγώνες κάποια περιστατικά κράτησαν την απόδοσή του σε χαμηλά επίπεδα",δήλωσε το αφεντικό της Mercedes GP.

"Ελπίζουμε αυτά τα ενθαρρυντικά σημάδια να συνεχιστούν και στην Κίνα.Θα ήταν καλό για τον Μίκαελ να έχει έναν καθαρό αγώνα ώστε να δείξει την πρόοδο που έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς."
 
Σε αντίθεση με τις Red Bull, Ferrari και McLaren η ομάδα της Mercedes δεν έχει πανηγυρίσει καμία νίκη φέτος και αυτό έκανε τον Brawn να παραδεχτεί πως η ομάδα του υστερεί σε ρυθμό.

"Το μονοθέσιό μας είναι αρκετά αξιόπιστο,με μόνη παρένθεση το πρόβλημα του τροχού στη Μαλαισία, και είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση των οδηγών μας."

"Τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα είναι ικανοποιητικά για τις δυνατότητες των μονοθεσίων μας, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι για να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις αυτή τη στιγμή.Προφανώς το γεγονός αυτό δεν μας αρέσει και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να καλύψουμε τα μειονεκτήματά μας."



Add To Facebook Add To Twitter