Τέλος στην όποια αντιπαράθεση πήγε να δημιουργηθεί έβαλαν οι δυο οδηγοί της Red Bull.Σήμερα οι Σ.Φέτελ και Μ.Γουέμπερ συναντήθηκαν στο εργοστάσιο της ομάδας στο Μίλτον Κέινς με τους Κ.Χόρνερ και Α.Νιούι για να συζητήσουν για το περιστατικό που σημάδεψε τον αγώνα της Τουρκίας.Το μήνυμα που πέρασε(ή τουλάχιστον προσπάθησε να περάσει) η ομάδα της Red Bull ήταν πως κυριαρχεί η ενότητα και ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν.


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε σχετικά με το γεγονός:
"Η ομάδα μας είχε σε πολύ καλή θέση και αυτό που συνέβη δεν ήταν καλό.Λυπάμαι για την ομάδα επειδή χάσαμε την πρωτοπορία στον αγώνα. Ο Μαρκ και εγώ είμαστε πιλότοι και αγωνιζόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες και αυτό δε θα αλλάξει το πώς συνεργαζόμαστε ώστε να πηγαίνουμε μπροστά. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και το πνεύμα της ομάδας είναι πού δυνατό. Ανυπομονώ για τον Καναδά."

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μαρκ Γουέμπερ.
"Είναι ντροπή για την ομάδα καθώς χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι ένα άθλημα και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν αλλά δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο.
Ο Σεμπάστιαν και εγώ πιστεύουμε ότι κάτι παρόμοιο δε θα συμβεί ξανά και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ανοιχτά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συζητήσαμε αρκετά τώρα, κοιτάζουμε μπροστά και έχω στρέψει την προσοχή μου στον αγώνα του Καναδά την επόμενη εβδομάδα."



Add To Facebook Add To Twitter